Ημερίδα του ΚΑΠΕ με τη συμμετοχή της ΠΕΤΑ Α.Ε.

Ο στόχος της ημερίδας «Αειφόρα Ενεργειακά Σχέδια Δράσης στους Δήμους της Ελλάδας: Χρηματοδότηση, Υλοποίηση, Παρακολούθηση» που διοργάνωσε το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας-ΚΑΠΕ, ήταν η ενημέρωση και η παροχή τεχνικών και οικονομικών οδηγιών για την υλοποίηση και παρακολούθηση των αειφόρων ενεργειακών σχεδίων δράσης των Δήμων της Ελλάδας, με έμφαση στην Πελοπόννησο.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Περιφέρειας Αργολίδας ,την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014 με τη συμμετοχή του Διευθύνοντος Συμβούλου της Αναπτυξιακής Εταιρείας ΟΤΑ, ΠΕΤΑ ΑΕ, κ. Στάθη Ραγκούση όπου αναφέρθηκε στους Μηχανισμούς Χρηματοδότησης Δημοτικών Ενεργειακών Επενδύσεων στην Ελλάδα.

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης, μίλησε για την Εξοικονόμηση Ενέργειας ως νέο Πυλώνα Ανάπτυξης της Χώρας.

Η ημερίδα απευθύνθηκε σε Δημάρχους, Περιφερειάρχες, Δημοτικούς και Περιφερειακούς Συμβούλους, συμβούλους ανάπτυξης των ΠΕΔ, σε στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης που ασχολούνται με θέματα ενέργειας, περιβάλλοντος και τεχνικών έργων, σε μηχανικούς και τεχνικό τύπο, και την παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Γιώργος Διδασκάλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος, ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δήμητρης Κωστούρος,ο πρόεδρος του ΚΑΠΕ Κώστας Κουρνιώτης, κ.ά..

Για τη λήψη/προβολή της εισήγησης του Κ.Ραγκούση πατήστε εδώ (.pdf file)