Ο ρόλος των δήμων στην προώθηση των Συστημάτων Α.Π.Ε.

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΠΕ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2020.
Εισήγηση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Π.Ε.Τ.Α. Α.Ε. κ. Στάθη Ραγκούση στην Ημερίδα του Ευρωπαϊκού Έργου REGEOCITIES «Γεωθερμικές Αντλίες Θερμότητας- Τεχνολογία Αιχμής για το παρόν & το μέλλον», 22 Μαίου 2013.
Στο πλαίσιο της Ημερίδας του Ευρωπαϊκού Έργου RECEOCITIES με θέμα: «Γεωθερμικές Αντλίες Θερμότητας- Τεχνολογία Αιχμής για το παρόν και το μέλλον» που διοργανώθηκε στις 22 Μαίου 2013 με πρωτοβουλία του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, το οποίο μετέχει από ελληνικής πλευράς στο έργο RECEOCITIES,  το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε και στην συμβολή της τοπικής αυτοδιοίκησης στην αξιοποίηση της γεωθερμίας και γενικότερα των ΑΠΕ για την επίτευξη των Εθνικού Σχεδίου Δράσης για τις Α.Π.Ε. το 2020.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΕΤΑ Α.Ε. κ. Στάθης Ραγκούσης παρουσίασε εισήγηση με θέμα: «Ο ρόλος των δήμων στην προώθηση των συστημάτων Α.Π.Ε. στο πλαίσιο της νέας προγραμματικής περιόδου 2014-2020» .
Μεταξύ των άλλων ο κ. Ραγκούσης  αναφέρθηκε στον πολυδιάστατο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης στο περιβάλλον και την ενέργεια, ως καταναλωτή ενέργειας, ως εμψυχωτή, διαμορφωτή της κοινής γνώμης για την προώθηση των πολιτικών εξοικονόμησης ενέργειας και  στον προγραμματικό ρόλο της  για τον σχεδιασμό της τοπικής ανάπτυξης.
Για τη λήψη/προβολή του δελτίου τύπου πατήστε εδώ.(.docx file)
Για τη λήψη/προβολή της ανακοίνωσης πατήστε εδώ.(.pdf file)