Σεμινάριο Ερμούπολης Σύρου: «Τ.Π.Ε.: Ένα ανεκμετάλλευτο κοίτασμα της ελληνικής οικονομίας»

Σεμινάριο για την Κοινωνία της Πληροφορίας στην Ερμούπολη της Σύρου: «Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ): Ένα πολύτιμο και σχετικά ανεκμετάλλευτο κοίτασμα για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας», 12-15 Ιουλίου

Η Ομάδα INFOSTRAG πραγματοποιήσε για όγδοη χρονιά Επιστημονικό Σεμινάριο για την Κοινωνία της  Πληροφορίας στην Ερμούπολη της Σύρου.

Το φετινό σεμινάριο είχε ως τίτλο: «Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ): Ένα πολύτιμο και σχετικά ανεκμετάλλευτο κοίτασμα για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας».

Διεξήχθη από την Πέμπτη το απόγευμα 12 Ιουλίου έως την Κυριακή το πρωί 15 Ιουλίου στην Αίθουσα «Παρθενών» του κεντρικού κτιρίου του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Η ΠΕΤΑ ως ειδικός και άμεσος συνεργάτης της ΚΕΔΕ και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, παρακολουθεί στενά και συμμετέχει με παρεμβάσεις ουσιαστικές και χρήσιμες για την Αυτοδιοίκηση.

Παρακάτω, βρίσκεται αναρτημένη η εισήγηση του στελέχους της ΠΕΤΑ κ. Χρήστου Πρωτόγερου με θέμα «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι ΤΠΕ στο ΕΣΠΑ 2007-2013»

Για τη λήψη/προβολή της εισήγησης της ΠΕΤΑ ΑΕ πατήστε εδώ.(.pdf file)